menu
Atelier z7+
Teken- en schilderles Beeldende Vorming voor volwassenen.


Na de zomervakantie start ik weer met de najaarscursussen opgebouwd uit acht lessen. 
De ONLINE-TEKENCURSUS  is ook nog steeds te volgen. Deze is geheel in de stijl van mijn lessen. Instappen kan op elk moment.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn lessen, neemt u gerust contact op: info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]paulinenijenhuis.com - vermeld ook uw telefoonnummer.
De kosten ziet u onderaan op deze pagina. 

De teken- en schilderlessen worden door mij zelf begeleid en zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke cursist, met als doel het leren verbeelden - niet het afbeelden - op je eigen manier. De cursisten leren goed kijken en krijgen les in schilder- en tekenvaardigheden zoals het mengen van kleuren, kleurenleer, lijnvoering, vormonderzoek, compositieopbouw, zeggingskracht en de textuur van het werk.

Er wordt gewerkt in diverse technieken en materialen o.a. acrylverf, diverse krijtsoorten en potloden, inktsoorten en collage.

Elke cursusreeks heeft een eigen thema dat vaak verbonden is aan het werk van bekende kunstenaars (oude meesters en hedendaagse kunst). De cursusreeks kent een weldoordachte theoretische en didactische opbouw met als doel een eigen werk dat geïnspireerd is op het thema en gemaakt is aan de hand van de technieken die deze cursusreeks centraal staan.

Door goed te kijken en vertrouwd te raken met diverse materialen gaan cursisten zich vrijer voelen en ontstaat er prachtig, eigen, werk.

Kosten

De prijs van de najaars- of voorjaarscursus is € 200,- inclusief BTW inclusief professionele materialen. De cursus bestaat uit acht lessen van twee uur. 

De onlinecursus is ook € 200,00 inclusief BTW, exclusief materiaal. Eventueel kunt u benodigde materialen en papier ophalen in het atelier.
Er wordt gewerkt met materialen die thuis aanwezig zijn. Dit heeft tevens met het thema van deze tekencursus te maken. 
U krijgt schriftelijke feedback na elke opdracht. Eventueel wordt deze feedback in de laatste lessen online gegeven, via Teams.

Voor wie

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus; beginners en gevorderden. U hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en open te staan voor dit nieuwe avontuur.

Waar

In het atelier van Pauline Nijenhuis (professioneel beeldend kunstenaar) te Zutphen (nabij Warnsveld, Vorden, Brummen, Dieren, Hengelo, Eefde, Ruurlo, Almen, Baak, Gorssel, Deventer en Lochem).
Adres: Bernard Lievegoedstraat 132, 7207 PX Zutphen.

Aanmelden

U kunt zich al aanmelden voor de najaarscursus 2023 (acht lessen) op de woensdagochtend of de vrijdagochtend. Zie lestijden

Mailadres: info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]paulinenijenhuis.com of telefoon 0575-574766. Vermeld ook uw telefoonnummer.

Annulering en restitutie:
De volgende restitutieregels gelden, indien u de aanmelding voor deelname aan een cursus of workshop wilt annuleren:

  • tot 4 weken voor aanvang van de cursus: restitutie van het volledige bedrag minus € 15,- administratiekosten;
  • van 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 50% van het bedrag;
  • na 2 weken voor aanvang van de cursus is helaas geen restitutie meer mogelijk;
  • het is alleen na goed overleg vooraf, mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger mee te laten doen. Mits er een plaatsvervanger voorhanden is.

*Het auteursrecht op het lesmateriaal en de lesmethode berust bij mij, Pauline MM Nijenhuis. Het lesmateriaal en de lesmethode mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming geheel of gedeeltelijk openbaar gemaakt, verveelvoudigd en/of gebruikt worden op welke wijze dan ook.

Een greep uit diverse cursussen