menu
Atelier z7+
Teken- en schilderles Beeldende Vorming voor volwassenen.


Ik geef twee keer per jaar een cursus opgebouwd uit acht lessen, te weten de voorjaar cursus en de najaarcursus. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn lessen, neemt u gerust contact op: info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]paulinenijenhuis.com - vermeld ook uw telefoonnummer.
De kosten ziet u onderaan op deze pagina. 

De teken- en schilderlessen worden door mij zelf begeleid en zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke cursist, met als doel het leren verbeelden - niet het afbeelden - op je eigen manier. De cursisten leren goed kijken en krijgen les in schilder- en tekenvaardigheden zoals het mengen van kleuren, kleurenleer, lijnvoering, vormonderzoek, compositieopbouw, zeggingskracht en de textuur van het werk.

Er wordt gewerkt in diverse technieken en materialen o.a. acrylverf, diverse krijtsoorten en potloden, inktsoorten en collage.

Elke cursusreeks heeft een eigen thema dat vaak verbonden is aan het werk van bekende kunstenaars (oude meesters en hedendaagse kunst). De cursusreeks kent een weldoordachte theoretische en didactische opbouw met als doel een eigen werk dat geïnspireerd is op het thema en gemaakt is aan de hand van de technieken die deze cursusreeks centraal staan.

Door goed te kijken en vertrouwd te raken met diverse materialen gaan cursisten zich vrijer voelen en ontstaat er prachtig, eigen, werk.

Kosten

De prijs van de najaars- of voorjaarscursus is € 200,- inclusief BTW + inclusief professionele materialen. De cursus bestaat uit acht lessen van twee uur. 
De voorjaarscursus 2024 zal in verband met een grote tentoonstelling (juli 2024) bij uitzondering bestaan uit 7  i.v.m. 8 lessen. Hierdoor is de prijs van deze cursus aangepast en zal €  175,- inclusief BTW en professionele materialen, kosten.

Voor wie

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus; beginners en gevorderden. U hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en open te staan voor dit nieuwe avontuur.

Waar

In het atelier van Pauline Nijenhuis (professioneel beeldend kunstenaar) te Zutphen (nabij Warnsveld, Vorden, Brummen, Dieren, Hengelo, Eefde, Ruurlo, Almen, Baak, Gorssel, Deventer en Lochem).
Adres: Bernard Lievegoedstraat 132, 7207 PX Zutphen.

Aanmelden

U kunt zich al aanmelden voor de voorjaarscursus 2024 op de woensdagochtend of de vrijdagochtend. Zie lestijden

Mailadres: info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]paulinenijenhuis.com of telefoon 0575-574766. Vermeld ook uw telefoonnummer.

Annulering en restitutie:
De volgende restitutieregels gelden, indien u de aanmelding voor deelname aan een cursus of workshop wilt annuleren:

  • tot 4 weken voor aanvang van de cursus: restitutie van het volledige bedrag minus € 15,- administratiekosten;
  • van 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 50% van het bedrag;
  • na 2 weken voor aanvang van de cursus is helaas geen restitutie meer mogelijk;
  • het is alleen na goed overleg vooraf, mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger mee te laten doen. Mits er een plaatsvervanger voorhanden is.

*Het auteursrecht op het lesmateriaal en de lesmethode berust bij mij, Pauline MM Nijenhuis. Het lesmateriaal en de lesmethode mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming geheel of gedeeltelijk openbaar gemaakt, verveelvoudigd en/of gebruikt worden op welke wijze dan ook.

Een greep uit diverse cursussen