menu
Zomercursus Schilderen als Monet!

Vorig seizoen ben ik benaderd door een enthousiaste fan van de impressionistische schilder Claude Monet. Hij gaf aan graag te willen schilderen als deze meester zelf. Zijn enthousiasme heeft gezorgd dat ik een korte teken- en schildercursus heb ontwikkeld. 

Deze korte cursus bestaat uit 4 lessen (2 uur) waar we kleurpaletten gaan onderzoeken geïnspireerd door de prachtige kleurenpracht in de werken van Monet! Als het weer het toelaat, gaan we de eerste les naar buiten om aan de rand van een vijver de eerste stappen te zetten.  De daaropvolgende schilderlessen zijn in mijn atelier. Daar werken we verder om je schildervaardigheden in acrylverf te vergroten en te onderzoeken hoe Monet schildert. 

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus; beginners en gevorderden. U hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en open te staan voor dit nieuwe avontuur.

De kostprijs van de speciale zomercursus (4 lessen) is € 99,- inclusief BTW inclusief professionele materialen. 

Er is keuze uit de woensdagochtend groep of de vrijdagochtend groep.
Woensdagochtend groep 1 (9.30 - 11.30 uur)
Les 1-   8 juni
Les 2-   15 juni
Les 3-   22 juni
Les 4-   29 juni

Vrijdagochtend groep 2 (9.30 – 11.30 uur)
Les 1-   10 juni
Les 2-   17 juni
Les 3-   24 juni
Les 4-   1 juli

Ben je geïnteresseerd, mail naar info@paulinenijenhuis.com . En geef aan welke groep je voorkeur heeft. Maakt het niet uit in welke groep je geplaatst wordt geef dit ook aan. 

Testimonial Ronald Mol:
‘Al meer dan 10 jaar kijk ik aandachtig naar de waterlelies van Monet. En o, wat zien doe er verrassend eenvoudig uit. Misschien kan ik dat ook wel, dacht ik heel naïef. Pauline heeft me nóg beter leren kijken. En zo ging er nóg een wereld open. 
In haar speciale Monet-cursus leerde ik over de toets van Monet, hoe hij met een klein gebaar een lelie neerzet, hoe je kleuren kunt mengen, etc. 
Heerlijk om zo geconcentreerd bezig te zijn. Met het mooiste voorbeeld voor ogen. Geweldig begeleid door Pauline. Ze leert kijken. En ze geeft haar vakkennis heel plezierig door. Aanrader!’

De cursus heeft doorgang bij voldoende aanmeldingen. 

Foto's: met dank aan Ronald Mol